Home TOP NEWS Απαράδεχτη απειθαρχία

Απαράδεχτη απειθαρχία

AG29-salamina-omonoia (71)


Η ιστορία με τους τραυματισμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τείνει να εξελιχθεί σε μεγαλύτερο μυστήριο και από αυτό του Τριγώνου των Βερμούδων, αφού κάθε εβδομάδα χάνουμε άλλον. Σαν να μην έφτανε η υπερβολική έκθεση μας σε τραυματισμούς, τελευταίως παρατηρούμε και μια αγωνιστική απειθαρχία άνευ προηγουμένου. Μέχρι το 60′ σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δεχθεί 5 κίτρινες κάρτες, η Σαλαμίνα καμία και ο διαιτητής ήταν απόλυτα σωστός. Και από τις 5 κάρτες, μόνο αυτές του Μαργκάσα και του Οικονομίδη είχαν λογική να γίνουν.

Γενικώς παρατηρούμε ένα εκνευρισμό που επηρεάζει σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Γιατί πέραν από τις κάρτες (έχουμε δεχθεί 10 κίτρινες και 2 κόκκινες σε δυο παιχνίδια), οι παίκτες μας χάνουν τις θέσεις τους, ειδικά όταν αμύνονται, κάνουν εύκολα λάθη, δεν είναι συγκεντρωμένοι. Προφανώς δεν μπορείς να πας και πολύ μακριά με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά.

Το θέμα πάντως έχει εντοπίσει και αναδείξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα. Τόνισε πως θα μιλήσει με τους παίκτες και είναι κάτι που χρειάζεται, αφού συγκεκριμένοι έπρεπε να δεχθούν εδώ και καιρό συστάσεις. Η απειθαρχία είναι απαράδεκτη και στοιχίζει.