Home TOP NEWS “Πρέπει να ηρεμήσουμε, πριν την πιο κρίσιμη καμπή”

“Πρέπει να ηρεμήσουμε, πριν την πιο κρίσιμη καμπή”

AG29-salamina-omonoia-demetriou-dimitriou (26)


Ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε πως στη διακοπή η ομάδα μας πρέπει να ξεκουραστεί για να πάει πιο έτοιμη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

«Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο Φούσκο. Ο Εζέ είναι πολύ στεναχωρημένος από την εξέλιξη και δεν είχε πρόθεση. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και μακάρι να επιστρέψει γρήγορα», ανέφερε για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας.

Όσο για το αποψινό ματς αλλά και το επόμενο παιχνίδι, είπε: «Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, βλέπουμε πως καταφέραμε να επωφεληθούμε και κάναμε ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο που κυνηγάμε. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι, η Σαλαμίνα πάλεψε ως το τέλος και χρειάστηκε ο Παναγή να κάνει μια καταπληκτική επέμβαση στο τέλος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός, είδαμε φάσεις να χάνονται λόγω αυτού όπως εκείνη του Κιρμ. Το ότι παίζαμε με δέκα παίκτες έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Πλέον υπάρχει διακοπή, πρέπει να ηρεμήσουμε να ξεκουραστούμε και μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή. Χάσαμε κάποιους παίκτες με κίτρινες, δυστυχώς 3 παίκτες δεν παίζουν με την ΑΕΚ. Θα δούμε και τους τραυματίες και στόχος είναι με την επανέναρξη να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που βοήθησε την ομάδα σήμερα».