Home TOP NEWS «Να μετατρέψουμε τη δίψα μας για διάκριση σε πρόκριση στον τελικό»

«Να μετατρέψουμε τη δίψα μας για διάκριση σε πρόκριση στον τελικό»

kyp-semifinal1-aek-omonoia-demetriou-dimitriou (24)


Στο πράσινο στρατόπεδο όλοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο το σημερινό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει για την πρόκριση στον τελικό και η δίψα για ένα τίτλο είναι τεράστια στην ομάδα μας. Μιλώντας στο Super Sport ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε πως στην ομάδα μας υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, ανέφερε πως ο κόσμος του τριφυλλιού είναι το μεγάλο όπλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στις κερκίδες του ΓΣΠ θα βρίσκεται περισσότεροι από 12 χιλιάδες οπαδοί της ομάδας μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του σωματείου μας:

Για το αποψινό ματς: «Η ομάδα αντιμετωπίζει αυτό το παιχνίδι με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει ηρεμία, συγκέντρωση και σοβαρότητα. Μπορεί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας αλλά ας μη ξεχνάμε ότι απέναντί μας βρίσκεται μια πολύ καλή ομάδα που επιθυμεί να κατακτήσει τίτλο.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε στον τελικό. Φτιάξαμε το πλάνο μας κι αναμένουμε πως οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος. Είμαστε αποφασισμένοι να μετατρέψουμε τη δίψα μας για διάκριση σε πρόκριση στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Η προπώληση για τους φίλους της ομάδας μέχρι χθες βράδυ ξεπέρασε τις 9 χιλιάδες εισιτήρια. Εκτιμούμε ότι στο γήπεδο θα έχουμε περισσότερους από 12 χιλιάδες φιλάθλους. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα ταμεία του σταδίου, υπάρχουν για όλες τις εξέδρες αλλά είναι περιορισμένος ο αριθμός για το κάτω διάζωμα της δυτικής. Ο κόσμος είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο για την Ομόνοια, όμως για να πάρουμε την πρόκριση θα πρέπει να συνοδευτεί με μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι εκτός αποστολής ο Μάριος Δημητρίου και ο Καντούτσης οι οποίοι είναι τραυματίες. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Υπάρχουν πολλές επιλογές κι αυτό είναι ευχάριστο».