Home TOP NEWS “Έτοιμη σε ικανοποιητικό βαθμό”

“Έτοιμη σε ικανοποιητικό βαθμό”

proponisi


Ειλικρινής ήταν ο Νίκος Νταμπίζας όταν ρωτήθηκε την Παρασκευή κατά πόσον ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την πρώτη προπόνηση και κατά πόσον η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό. Ο Ελλαδίτης είπε χαρακτηριστικά:

“Θα είναι ικανοποιητικά έτοιμη. Στο απόλυτο δεν θα είμαστε, είναι αδύνατο σε αυτό το μικρό χρονικό περιθώριο να είναι έτοιμος όλος ο σχεδιασμός. Θα προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε το βαθμό ετοιμότητας. Δεν σας κρύβω πως τη Τετάρτη πιο πολύ με απασχολούσε ο τελικός του Europa League, μήπως κερδίζαμε άλλες 15 μέρες. Τελικά δυστυχώς ήρθε το χειρότερο δυνατό σενάριο για μας, όμως είμαστε προετοιμασμένοι. Θα είμαστε έτοιμοι σε ικανοποιητικό βαθμό”

Δεν κρύφτηκε λοιπόν ο Νίκος Νταμπίζας. Καλώς ή κακώς οι ποδοσφαιριστές θέλουν αυτή τη περίοδο να κάνουν διακοπές, ενώ άλλο θέλουν πριν υπογράψουν να δουν τις επιλογές τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πιέσει για να κλείσει κάποιους από τους στόχους της το συντομότερο δυνατό, δεν πρόκειται όμως να γίνουν εκπτώσεις στη ποιότητα αυτών που θα έρθουν, απλά και μόνο για να είναι όλοι στην πρώτη προπόνηση. Η χρονιά δεν τελειώνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει άλλο ένα προγραμματισμό με αμφιβόλου ποιότητας παίκτες.