Home TOP NEWS Να κριθεί από το έργο του και όχι υποκειμενικά

Να κριθεί από το έργο του και όχι υποκειμενικά

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (13)


Εδώ και 1,5 περίπου μήνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προσλάβει τεχνικό διευθυντή και προσπαθεί να λειτουργήσει διαφορετικά. Παρατηρούμε μικρή μερίδα φίλων της ομάδα, να αντιδρά σε οποιαδήποτε είδηση αφορά το Νταμπίζα, να πετάει ανυπόστατες κατηγορίες, να τον κρίνει υποκειμενικά και βάση τις προσωπικές της απόψεις και φοβίες. Δεν το θεωρούμε παράλογο, γιατί σε αυτή την ομάδα τα έχουμε ζήσει και ακούσει όλα. Στο παρελθόν (περίοδο 2008-12), ακούσαμε πολλά και διάφορα για μίζες, πιο πρόσφατα ακούσαμε για διοικητικούς που επενέβαιναν σε αποφάσεις.

Διαφωνούμε σε αρκετά θέματα με τη διοίκηση, η πρόσληψη όμως του τεχνικού διευθυντή, αν και καθυστερημένα, ήταν ορθή απόφαση. Κατακρίβιαν ακόμα και στο συμβούλιο, έγινε μάχη από 3-4 μέλη για να πείσουν τους υπόλοιπους πως οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Παλέψαμε πάρα πολύ για να κάνει ένα βήμα μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ, κόσμος και μέσα, αφού από το 2011 γράφουμε την ανάγκη πρόσληψης Τ.Δ., ας στηρίξουμε τώρα το γεγονός και να μην το κάψουμε λόγω υποκειμενικών απόψεων, λόγω της εθνικότητας του, ή λόγω του ότι τον έφερε αυτή η διοίκηση. Να ξεχωρίσουμε τις όποιες διαφωνίες μας (μέλη, στάση στα θέματα ΚΟΠ, απαγορευτικά, καθυστερημένες εκλογές), με το Νίκο Νταμπίζα και να τον κρίνουμε επί του έργου του. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνουμε χάρη.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα που προσλήφθηκε τεχνικός διευθυντής, είναι να βεβαιωθούμε ότι έχει τις συνθήκες να επιτελέσει το έργο του. Ότι δεν θα δέχεται παρεμβάσεις (χωρίς να λέμε πως έγινε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα), ότι δεν βρίσκει άλλα εμπόδια στην εφαρμογή του πλάνου, ότι στα δυο χρόνια που έχει συμβόλαιο, είναι πραγματικά αφεντικό.