Home TOP NEWS Μην… ακολουθήσετε τον Απόλλωνα

Μην… ακολουθήσετε τον Απόλλωνα

ag31-apollon-omonoia-v (22)


Τη στιγμή που οι χιλιάδες φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένουν ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού, την ημερομηνία έναρξης πώλησης τους και την τελική τιμή, το Δ.Σ του Απόλλωνα τα έχει ξεκαθαρίσει όλα και ο κόσμος του είναι ενημερωμένος. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε από τις 29 του Απρίλη πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου, ενώ πλέον έγινε γνωστή και η τιμή. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη δεν ενημέρωσαν για κάτι, έστω για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προπώληση, κάτι για το οποίο αγωνιούν οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας μας.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ελπίζουμε πως αν όχι σήμερα μέχρι αύριο να υπάρξει ενημέρωση. Όσον αφορά το θέμα της τιμής ελπίζουμε πως δεν θα ακολουθήσουμε τον Απόλλωνα, που όρισε στα 35 ευρώ το εισιτήριο του τελικού. Πέραν λοιπόν των 20 ευρώ που αποφασίστηκε από την ΚΟΠ, η ομάδα της Λεμεσού έβαλε “καπέλο” άλλα 15 ευρώ, δίνοντας τους… δώρο μια φανέλα. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ορίσει παρόμοια τιμή υπήρξε αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων της και δεν έγινε καν sold out, με τους οργανωμένους να τηρούν αποχή. Ελπίζουμε πως το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βάλει πάνω απ’ όλα αυτούς που την στηρίζουν και ακολουθούν πάντα, αφήνοντας την τιμή όπως έχει.

Λεφτά μπορεί να βγάλει με πολλούς τρόπους και εάν θέλει να δώσει φανέλα είμαστε σίγουροι ότι θα πωληθεί, πρέπει όμως να δοθεί προαιρετική επιλογή. Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να δώσουν πάνω από 20 ευρώ, πόσο μάλλον μια πολυμελής οικογένεια. Κατακτήστε το Κύπελλο και προγραμματίστε μια εκδήλωση στην οποία σίγουρα θα έρθει ο κόσμος να γιορτάσει και να συνεισφέρει.