Home TOP NEWS Πολλή δουλειά, λίγος χρόνος για το Νταμπίζα – Από το πρωί οι...

Πολλή δουλειά, λίγος χρόνος για το Νταμπίζα – Από το πρωί οι συναντήσεις

dabizas-pap


Ενός κακού μύρια έπονται. Η ήττα στον τελικό κυπέλλου είχε ως αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον 1ο προκριματικό. Κάτι που σημαίνει πως σε 40 μέρες, η ομάδα μας δίνει επίσημο αγώνα, άρα το πολύ σε 15, πρέπει να ξεκινάει προετοιμασία. Για να είναι έτοιμη από πλευράς προγραμματισμού, ο Νταμπίζας έχει πάρα πολλά να κάνει σε πολύ λίγο χρόνο και μάλιστα είναι αναγκασμένος να δουλέψει σε τρία μέτωπα!

Το πρώτο είναι προφανώς οι ανανεώσεις. Έχει ξαναγραφτεί πως Σκέμπρι, Ράμος, Ασσίς, Ρομαρίκ, Κιρμ, Μπεμπέ, μένουν ελεύθεροι, ο δανεισμός των Χαφές και Κασμί τελειώνει, ενώ ο Ρούνιε έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει πρόταση συγκεκριμένου ύψους, όχι απαγορευτικού. Κάθε περίπτωση είναι προφανώς διαφορετική. Παράλληλα ο ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής πρέπει να αποφασίσει ποιοι από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο δεν μπορούν να προσφέρουν και να βρει μαζί τους τη χρυσή τομή για να αποχωρήσουν. Οι συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές αρχίζουν από σήμερα το πρωί.

Από κει και πέρα, ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο είναι αυτό του προπονητή! Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να είναι στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του χρόνου είναι απειροελάχιστες. Ο Νταμπίζας καλείται να βρει προπονητή που να ταιριάζει με τη φιλοσοφία του και καλείται να το κάνει και σύντομα!

Τέλος είναι και το θέμα των προσθηκών. Έχουμε ήδη γράψει πως ο Νταμπίζας θεωρεί πως το ρόστερ χρειάζεται και ποιότητα και παίκτες νικητές. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να έχουν κλείσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το πολύ μέχρι τις 10 Ιουνίου. Οπότε ξεκάθαρα ο ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ας μην κρυβόμαστε, βρίσκεται μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της ως τώρα καριέρας του σαν τεχνικός διευθυντής.