Home TOP NEWS Έκτακτη συνεδρία και αποφάσεις

Έκτακτη συνεδρία και αποφάσεις

synelefsikop (3)


Συνεδριάζει εκ νέου και έκτακτα σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η μαραθώνια χθεσινή συνεδρία έφερε εξελίξεις, αλλά όχι οριστικές αποφάσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Όπως γράψαμε από χθες, ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ φέρεται να έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και κάποιοι από τους στενούς συνεργάτες του. Ως εκ τούτου θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στην σύσταση του νέου συμβουλίου.

Στο τραπέζι έχει πέσει για την προεδρία το όνομα του Χρίστου Νεοφύτου και στη θέση του Γενικού Γραμματέα που θα αφήσει κενή αν όντως προχωρήσει, αυτό του έτερου δικηγόρου Αντρέα Πασιουρτίδη. Λόγος έγινε επίσης και για τον Αντώνη Τζιωνή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις τους έχουν παρόμοιες απόψεις σε πολλά θέματα. Κατά τα άλλα ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο όποιος συνδυασμός προκύψει θα καθίσει στο τραπέζι συζητήσεων με τον Εμπρός Ομόνοια, αφού κάποιες θέσεις είναι κενές.

Μέχρι τη Παρασκευή, ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Είναι λοιπόν δεδομένο πως κάθε ώρα που περνά έχει τη δική της σημασία για το σχηματισμό νέου συμβουλίου. Για να δούμε αν την σημερινή έκτακτη συνεδρία θα ακολουθήσει ανακοίνωση.