Home TOP NEWS Εντείνουν τις προσπάθειες για φορ

Εντείνουν τις προσπάθειες για φορ

proetoimasia-day1-Dabizas-Carver (12)


Είναι γνωστό πως Νταμπίζας και Κάρβερ εστιάζουν σε πρώτη φάση στην απόκτηση ενός επιθετικού, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός εξτρέμ και ενός μέσου (οι απόψεις για τα χαρακτηριστικά του διίστανται). Καθημερινά οι επαφές του Νταμπίζα με ατζέντηδες είναι συνεχείς για συγκεκριμένες περιπτώσεις που άρεσαν και εγκρίθηκαν, ενώ μαζί με το Κάρβερ εξετάζουν και ποδοσφαιριστές που προτείνονται. Οι πληροφορίες λένε πως βρήκαν κάτι καλό για μπροστά και το δουλεύουν.

Από τη στιγμή που τα θέματα αυτά χειρίζεται ο Νταμπίζας οι πληροφορίες διαρρέουν με το σταγονόμετρο, ενώ η εγκυρότητα τους είναι υπό αμφισβήτηση αφού ο Ελλαδίτης ξέρει πολύ καλά να θολώνει τα νερά. Φαίνεται όμως πως ο φορ που ταιριάζει στα αγωνιστικά πλάνα του Κάρβερ έχει εντοπισθεί, ενώ έχουν αρχίσει και απευθείας συζητήσεις μαζί του. Λέγεται πως πρόκειται για γκολτζή, αλλά κανένα άλλο στοιχείο δεν έχει διαρρεύσει. Φυσιολογικά, το μυαλό όλων πάει στην ελληνική Super League, αλλά η περίπτωση Αγκάγιεφ αποδεικνύει πως ο Νταμπίζας βλέπει και αλλού.

Δεν υπάρχουν πολλές μέρες μπροστά μας ενόψει του 1ου ευρωπαϊκού, έτσι αυτή την εβδομάδα περιμένουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Πιθανολογούμε πως τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας που μπαίνει.