Home TOP NEWS “Γιατί δεν ανακοινώθηκαν ακόμα”

“Γιατί δεν ανακοινώθηκαν ακόμα”

ball-super-league


Τόσες μέρες, διαβάζαμε κυρίως από Ελλάδα για δεκάδες ποδοσφαιριστές που είτε “έκλεισαν” είτε συζήτησαν με το Νταμπίζα. Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο προπονητής, θα άρχιζε και μια ριπή από ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Το ερώτημα που μοιραία προκύπτει είναι “γιατί δεν ανακοινώθηκαν ακόμα;” Υπάρχει δύο τρόποι να προσεγγίσει κανείς το θέμα, ποια προσέγγιση είναι η σωστή θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη προσέγγιση λέει πως όπως τόσες μέρες γραφόταν πως κλείνει ο Καραμάνος ή ο Μανούσος, γραφόταν και πως κλείνει ο Ελευθερόπουλος ή ο Γεωργιάδης. Οι πληροφορίες λοιπόν πως ο προπονητής μας θα είναι Ελλαδίτης, αποδείχθηκαν εντελώς αναξιόπιστες, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ; Σε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως περάσουν το κατώφλι του Ηλίας Πούλλος παίκτες που δεν έχουν γραφτεί στον τύπο.

Η δεύτερη προσέγγιση λέει πως η ριπή μεταγραφών θα άρχιζε, με δεδομένο πως ο προπονητής θα ήταν Ελλαδίτης, θα ήξερε λοιπόν ποιος είναι ο Ίλιτς ή ο Ανάκογλου. Η λογική λέει πως ο Κάρβερ πρώτη φορά ακούει αυτά τα ονόματα και αν όντως έχουν μιλήσει με το Νταμπίζα, θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν από το νέο προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν ταιριάζουν στο αγωνιστικό του στυλ και σε αυτό που θέλει να εφαρμόσει με το Νταμπίζα, θα δώσει το “ΟΚ”. Αλλιώς δεν θα προχωρήσουν.