Home TOP NEWS Μεταγραφές και ονόματα

Μεταγραφές και ονόματα

Είπαμε, από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε στο ψάξιμο για παίκτες, είναι φυσιολογικό να προταθούν πολλοί και να ακουστούν ακόμα περισσότεροι. Με δεδομένη και την ιδιαίτερη σχέση μας με την ελληνική αγορά φέτος, φυσιολογικό ήταν επίσης τα πρώτα ονόματα να έρχονται από εκεί.


Στην Ελλάδα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο δεξιός μπακ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης έμεινε ελεύθερος μετά από μια πολύ καλή σαιζόν και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει ήδη μιλήσει με το Νίκο Νταμπίζα για το ενδεχόμενο να κατηφορίσει για Κύπρο. Να σημειωθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής όλη τη χρονιά πέρσι έπαιζε δεξιός μπακ, ενώ πολύ πιο παλιά, στην Κέρκυρα έπαιξε μεμονωμένα παιχνίδια σαν αμυντικός μέσος. Ο Νταμπίζας λοιπόν για δεξί μπακ φαίνεται να τον προορίζει και όχι για το κέντρο της άμυνας όπως έχει γραφτεί. Εκτός κι αν μας εκπλήξει.

Από κει και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει για μέσο και ένας παίκτης που είχε γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν στα ρεπορτάζ της, ο Δημήτρης Ανάκογλου έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο Ελλαδίτης μέσος μιλάει πάντως με τον Ατρόμητο και τα ελληνικά ρεπορτάζ τον στέλνουν προς τα εκεί. Εφόσον λοιπόν το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναθερμανθεί, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα, αν και η εντύπωση που έχουμε είναι πως ο μέσος που χρειάζεται η ομάδα έχει πιο αμυντικογενή χαρακτηριστικά.