Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να περάσουμε και θα τους δούμε

Να περάσουμε και θα τους δούμε

beitar-omonoia-israel (110)


Όχι μόνο δεν τρομάζουν η Σλόβαν Μπρατισλάβα και Γελγκάβα, αλλά μοιάζουν και βατοί αντίπαλοι για τρίτο προκριματικό. Αυτό είναι το συναίσθημα που επικρατεί ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ομάδας μας. Το πόσο δυνατές οι αδύνατες είναι οι πιθανές αντιπάλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία. Προέχει να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βάλαμε τον εαυτό μας τη περασμένη Πέμπτη μετά την ήττα μέσα στο Ισραήλ από τη Μπεϊτάρ.

Για την ώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στη Μπεϊτάρ και όταν λέμε “μας” δεν εννοούμε μόνο το κόσμο αλλά όλου του οικοδομήματος. Είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα από τις δύο, αλλά δεν είμαστε πλέον το φαβορί, γιατί έχουμε εις βάρος μας σκορ να αντρέψουμε. Εξακολουθεί να είναι στο χέρι μας η πρόκριση, αν πάμε στο γήπεδο όμως σκεπτόμενοι οτιδήποτε άλλο θα τη πατήσουμε ξανά. Μέχρι τη Πέμπτη το βράδυ, απόλυτη συγκέντρωση στη Μπεϊτάρ.

Ούτε οι Ισραηλινοί τρομάζουν άλλωστε. Ήταν δυνατή κλήρωση για δεύτερο προκριματικό, αλλά αυτή η Μπεϊτάρ που είδαμε δεν ήταν για να μας κερδίσει. Εκμεταλλεύτηκε όμως μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης και το έκανε, μας έβαλε δύσκολα και τώρα τρέχουμε. Πρώτα η Μπεϊτάρ λοιπόν, μετά έχουμε χρόνο και για τα άλλα.