Home TOP NEWS Πρώτα να το πιστέψουμε οι ίδιοι

Πρώτα να το πιστέψουμε οι ίδιοι

beitar-omonoia-israel (43)


Στο πρώτο ματς στην Ιερουσαλήμ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη της. Όχι μόνο αυτό, δεν είχε καν τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχε η δική μας ομάδα. Το 1-0 του πρώτου ματς, δίνει πλέον προβάδισμα στη Μπεϊτάρ. Τόσο το σκορ όμως, όσο και η εικόνα του ματς, δεν δικαιολογεί ρίξιμο λευκής πετσέτας. Δεν δικαιολογεί ισοπέδωση των πάντως. Πρέπει να μάθουμε επιτέλους όλοι μας, να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας.

Αυτά τα δεδομένα λένε πως ναι μεν η Μπεϊτάρ έχει το πάνω χέρι, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά στο ΓΣΠ να φέρουμε τη πρόκριση στο ΓΣΠ. Αναλογιστείτε απλά, είναι αυτή η Μπεϊτάρ ομάδα να μας αποκλείσει; Όχι βέβαια, για αυτό καλά κάνουμε όλοι, από οπαδούς, συμβούλιο, παίκτες, προπονητές να πιστέψουμε πως τη Πέμπτη το βράδυ θα πανηγυρίζουμε τη πρόκριση. Το πρώτο βήμα, για οποιοδήποτε εγχείρημα, δύσκολο ή εύκολο είναι η πίστη. Και πρέπει να πιστέψουμε.

Είδαμε δεκάδες, εκατοντάδες φορές σκορ 1-0 να ανατρέπονται και μάλιστα ενώ το είχαν πιο σπουδαίες ομάδες. Στο ΓΣΠ τη Πέμπτη πρέπει να πάμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με αυτοπεποίθηση. Να τους δείξουμε πως εδώ είναι το σπίτι μας και θα φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει πρώτα οι ίδιοι να το πιστέψουμε και να αφήσουμε την καταστροφολογία για λίγο στην άκρη.