Home TOP NEWS Στόχος πλέον η ετοιμότητα του ρόστερ

Στόχος πλέον η ετοιμότητα του ρόστερ

 


Πίσω τους αφήνουν τον αποκλεισμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και από σήμερα μπαίνουν σε νέο κύκλο προετοιμασίας της ομάδας. Ο στόχος στους πράσινους από σήμερα είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε 4 βδομάδες. Το πιο σημαντικό που θέλει ο Τζον Κάρβερ να επιτευχθεί είναι να έχει όλο το ρόστερ του έτοιμο στις 20 Αυγούστου.

«Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές υγιείς, σε καλή κατάσταση, θεωρώ πως μπαίνοντας στο πρωτάθλημα θα είμαστε στην καλύτερη δυνατό κατάσταση όσο αφορά τραυματισμών και διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών μας», δήλωσε την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Νίκος Νταμπίζας.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η ετοιμότητα του Δημήτρη Χριστοφή, του πιο ποιοτικού παίκτη του ρόστερ, από τον οποίον ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει πολλά. Σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα επίσης για να αυξήσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους οι Άρης Σοϊλέδης, Μπρούνο Νασιμέντο, Εμίλ Γιόργκενσεν και Ζίγκι Μπαντιμπάγκα. Οι δύο πρώτοι καθυστέρησαν να ενταχθούν στην ομάδα ενώ οι τελευταίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.