Home TOP NEWS Το πιάσαμε το μήνυμα

Το πιάσαμε το μήνυμα

Από το πρώτο λεπτό που ο Ανάκογλου έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ το όνομα του άρχισε να παίζει για το ρεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήρθε να προστεθεί σε αυτό του Μιχάλη Μπουκουβάλα, που σύμφωνα με όσα λέχθηκαν από Ελλάδα πλευρά, είχε συζητήσει με το Νίκο Νταμπίζα. Οι πληροφορίες λένε πως ο ένας οδεύει προς Ατρόμητο Αθηνών και ο άλλος προς τον ΠΑΣ Γιάννενα. Όμως το πιάσαμε το μήνυμα για το πώς θα κυλήσει το καλοκαίρι μας ως το τέλος της μεταγραφικής.


Ακόμα κι αν επαληθευτούν οι πληροφορίες και οι δυο Ελλαδίτης δεν κατηφορίσουν ποτέ για Κύπρο, είναι δεδομένο πως τις επόμενες μέρες θα παίξουν άλλοι στα ρεπορτάζ από Ελλάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να γίνουν και 4, έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Νταμπίζας να κοιτάζει Ελλάδα. Δεν κοιτάζει όμως μόνο εκεί, γιατί έχει αξιόλογες προτάσεις ενώπιον του και από άλλες αγορές. Θα κρίνει ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για όσα θέλει να εφαρμόσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το πιο σημαντικό, είναι όπως γράψαμε από χθες παίκτες της διαφοράς, ανεξάρτητα από την εθνικότητα τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζεται βάθος, αλλά ποιότητα και μάλιστα σε πολύ σημαντικές θέσεις. Ο επόμενος μήνας θα είναι καυτός, μακάρι να ήταν λόγω Ευρώπης, αλλά θα είναι λόγω μεταγραφών.