Home TOP NEWS Άλλες τρεις μέρες

Άλλες τρεις μέρες

29 Αυγούστου σήμερα, με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να είναι ορισμένο 31 του ίδιου μήνα. Με άλλα λόγια, βρισκόμαστε λιγότερο από τρεις μέρες από το τέλος της μεταγραφικής και ψάχνουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες τρεις ποδοσφαιριστές. Συνειδητά αφού ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ειλικρινής τονίζοντας πως ο προγραμματισμός θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πλέον όμως και με την πλάτη στο τοίχο, αφού τα εμφανή κενά μας έχουν ήδη στοιχίσει βαθμούς και η εικόνα είναι απαράδεκτη.


Οι πληροφορίες μας λένε πως σήμερα είναι πολύ πιθανή η ανακοίνωση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Αν αυτός θα είναι ο Γκάρι Κουλιμπαλί ή κάποιος άλλος (από Ελλάδα μιλάνε για εναλλακτική Ταυλαρίδη) θα το μάθουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η άποψη μας είναι πως πέραν του αμυντικού ηγέτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται άλλο ένα ηγέτη στη μεσαία γραμμή και ένα παίκτη που να κάνει βάθος στους Χριστοφή, Αγκάγιεφ και Σέρινταν στα άκρα της επίθεσης. Όσον αφορά την τελευταία θέση, ακούγεται έντονα πως γίνεται προσπάθεια για Κύπριο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλες τρεις μέρες να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Πλέον και το δεύτερο δείγμα, έδειξε ότι και η πρεμιέρα, σοβαρά μεσοαμυντικά κενά. Δεν κρύφτηκε ούτε ο Κάρβερ και τα παραδέχθηκε. Το εμβόλιο ποιότητας είναι περισσότερο από αναγκαίο, σε σημείο που συμβιβασμοί ή εκπτώσεις είναι δυνατό ακόμα και να εκτροχιάσουν όλη τη χρονιά.