Home TOP NEWS Όλα ρευστά για τις μεταγραφές

Όλα ρευστά για τις μεταγραφές

Λίγο χρόνο και μπόλικο δρόμο έχει ο προγραμματισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Νταμπίζας είχε πει εδώ και μήνες πως θα επεκταθεί μέχρι την 31η Αυγούστου και πλέον στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα και με τις ανάγκες που έχει, κτυπάει ρέστα. Όλα είναι ρευστά, αναφορικά με τον αριθμό των μεταγραφών που θα γίνουν, τις…λίστες που θα συμπληρώσουν (Α’ και Β’) αλλά και τις θέσεις που θα καλύψουν.


Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει δηλώσει τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκά στην λίστα του πρωταθλήματος, έχει αυτή τη στιγμή στο χέρι μια μεταγραφή παίκτη άνω των 21 ετών, που να καταλαμβάνει δηλαδή θέση στη λίστα Α’. Οι πληροφορίες λένε πως ο Νταμπίζας κινείται καταρχάς για αμυντικό μέσο και κεντρικό αμυντικό διαφοράς, κάτι που αν ευσταθεί, ισοδυναμεί και με δεύτερη αποχώρηση. Για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ήταν κοντά σε παίκτη της λίστα Β’.

Κοντά και μεταγραφή δεν είναι όμως το ίδιο πράγμα και ανακοίνωση δεν είδαμε. Δεν αποκλείεται το γεγονός να συνδέεται με τη “χαλάστρα” στη υπόθεση Κλωναρίδη αφού από Ελλάδα θεωρούν πως ο Νταμπίζας ενδιαφέρεται, όσο ο ποδοσφαιριστής δεν καταλήγει αλλού. Τα δεδομένα στην υπόθεση αυτή πάντως (συμβόλαιο, μάνατζερς στη μέση, ενδιαφέρον άλλων ομάδων) δείχνουν πως μόνο απλή και εύκολη δεν είναι. Ο Νταμπίζας όμως τον θέλει και θα το παλέψει, αν ευσταθούν όσα λέγονται και γράφονται στην Ελλάδα.