Home TOP NEWS Τα δικά μας να δούμε

Τα δικά μας να δούμε

Εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ, γκέλαραν χθες και η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας. Επόμενο ήταν μερίδα του κόσμου να σκέφτεται “δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις γκέλες των άλλων”. Είναι μια άποψη που ακούγεται μάλιστα, κατά την άποψη μας όμως είναι λανθασμένη. Γιατί προϋποθέτει πως η ομάδα μας είναι γενικώς καλή και το ψεσινό ήταν μεμονωμένο. Από αυτά που είδαμε ως τώρα, έχουμε πραγματικά δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε λάθη των άλλων;


Ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να εστιάσει στα δικά του προβλήματα και να μην ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι. Βαθμοί θα χάνονται όλη τη χρονιά, το θέμα είναι να μην χάνονται από μας και ως τώρα δεν δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Έχουμε θέματα να λύσουμε και πρέπει να το κάνουμε άμεσα, είτε μέσω ενίσχυσης, είτε μέσω σκληρής δουλειάς. Το αν ο Απόλλωνας ή η Ανόρθωση χάνουν πόντους δεν μας εξυπηρετεί σε κάτι όταν εμείς δεν κερδίζουμε την Αναγέννηση Δερύνειας που έπαιζε με δέκα.

Γενικώς στη φάση που είμαστε καθόλου δεν πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι. Ας φροντίσουμε εμείς να μην πετάμε βαθμούς στα σκουπίδια και όταν το κάνουμε, θα εκμεταλλευτούμε και τις γκέλες τους. Ως τότε, δεν υπάρχει νόημα.