Home TOP NEWS Αυτοί που την έσωσαν, χειροκροτήθηκαν

Αυτοί που την έσωσαν, χειροκροτήθηκαν

Όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, όλοι στάθηκαν στο γιουχάρισμα και τις αποδοκιμασίες, μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα. Οπωσδήποτε δεν είναι ότι πιο ωραίο, εκφράζει όμως την απογοήτευση του κόσμου για το θέαμα που παρακολούθησε, αλλά και την προσπάθεια από μερικούς. Πέραν της γιούχας πάντως, υπήρξαν και χειροκροτήματα, τα οποία είχαν σαν αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές που έσωσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το ιστορικό ρεζιλίκι. Κυρίως τους Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ.


Ο Ιρλανδός και ο Άγγλος με τα γκολ τους και με τη γενικότερη απόδοση τους έμοιαζαν με όαση. Η ποιότητα και κυρίως η νοοτροπία τους, έκανε τελικά τη διαφορά μεταξύ ήττας και νίκης και έσωσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τα χειρότερα. Σαν αποτέλεσμα, ενώ ο κόσμος της ομάδας ήταν απογοητευμένος, πήραν το ζεστό του χειροκρότημα. Γενικώς η νοοτροπία τόσο του Σέρινταν όσο και του Ντάρμπισαϊαρ είναι αυτή που πρέπει να έχει όλη η ομάδα.

Μιλώντας για τους δυο επιθετικούς της ομάδας πάντως, ο Κάρβερ σίγουρα θα προβληματίζεται για το πώς θα τους χωρέσει στην εντεκάδα. Ο Σέρινταν δεν αποδίδει το ίδιο καλά στα άκρα, χθες έπαιξαν μαζί μπροστά σε 4-4-2 ρόμβο και ίσως να περνάει από το μυαλό του Άγγλου τεχνικού να ξεκινήσει με αυτό το σχήμα στη Λεμεσό.