Home TOP NEWS Αυτό το πράγμα δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ

Αυτό το πράγμα δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Προσπαθούμε πάντα να είμαστε ψύχραιμοι, προσπαθούμε να μην φτάνουμε στα άκρα, δεν υπάρχει τρόπος όμως να ωραιοποιηθεί η κατάσταση. Αυτό το πράγμα που είδαμε στις πρώτες δυο αγωνιστικές και επαναλήφθηκε σήμερα, δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κακή ανάπτυξη, μπαλιές από τους αμυντικούς στους επιθετικούς και ένας Ντάρμπισαϊαρ να κυνηγάει 90 λεπτά γιόμες και χαμένες μπαλιές. Μια Δόξα ανύπαρκτη μέχρι το 65′ σήμερα, βρέθηκε να φεύγει με βαθμό γιατί εξίσου ανύπαρκτη ήταν η ομάδα μας και να απειλεί να μας κλείσει και το σπίτι. Το λέμε ξανά, προσπαθούμε πάντα να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση, το βέβαιο είναι πως ξεχνάμε άλλη μια χρονιά από πάρα πολύ νωρίς. Μεταγραφές πλέον δεν μπορούν να γίνουν, οπότε ας κρίνουν οι αρμόδιοι ποιες είναι οι διορθωτικές κινήσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν. Το βέβαιο είναι πως αυτό το πράγμα δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν μπορούμε να ζητάμε από το κόσμο να σκέφτεται κινήσεις που έγιναν εξωαγωνιστικά, όταν η εικόνα είναι τόσο τραγική.