Home TOP NEWS Κάρβερ: “Είναι ευθύνη μου…”

Κάρβερ: “Είναι ευθύνη μου…”

Game3-omonoia-doxa-carver (74)


Ο Τζον Κάρβερ παραδέχθηκε πως η ομάδα μας δεν ήταν καλή και πως αυτό απογοήτευσε τον κόσμο. Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Άγγλος προπονητής και θα προσπαθήσει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάποιων παικτών.

«Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, καλύτεροι αυτοί στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ κρίσιμη τη στιγμή του δοκαριού, αν έμπαινε θα ήταν άλλο ματς, αλλά όντως η Δόξα ήταν καλύτερη. Πέτυχαν ένα καλό γκολ, δεν έχω παράπονο από τους αμυντικούς μου, ήταν καλή ενέργεια με ψηλή τεχνική και σκόραραν. Δεν είμαστε καλοί ως τώρα, ίσως να έχουμε και παίκτες με κακή ψυχολογία και είναι δουλειά μας να τους ανεβάσουμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, στην ομάδα και το κόσμο. Δουλειά μου είναι να συνεχίσω για να βελτιώσω την ομάδα, αυτό είναι δική μου ευθύνη», δήλωσε ο Τζον Κάρβερ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Δόξα.

Εκ μέρους της Δόξας, ο βοηθός προπονητή, είπε:

«Το σημερινό ματς είχε δύο όψεις, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη ΟΜΟΝΟΙΑ και μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είμαστε κατά κράτος καλύτεροι, δίκαια ισοφαρίσαμε και ίσως να δικαιούμαστε και κάτι παραπάνω. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε το βαθμό στον προπονητή μας που αισθάνεται πολύ άσχημα. Συνεχίζουμε, είναι απλά ένας βαθμός και προχωράμε. Στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε καλούς βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».