Home TOP NEWS Κάρβερ: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα”

Κάρβερ: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα”

 


Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το διπλό στο Δασάκι, ενημέρωσε για τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της βδομάδας και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη μας:

«Πρώτα από όλα, σήμερα για μας, να έρθουμε σε μια έδρα σαν αυτή, ξέροντας την ιστορία και ότι η Άχνα είναι καλή, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς. Όντως ήταν, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε τη μπάλα κάτω, φτιάξαμε 3-4 φάσεις. Όταν σκοράρεις το πρώτο, πρέπει να πετυγχαίνεις και δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ανέβηκε, πίεσε πιο ψηλά και ήταν ισοζυγισμένο. Για μένα σήμερα δεν είχε σημασία πως θα κερδίζαμε, αλλά να κερδίσουμε και το κάναμε. Η ομάδα έδειξε εξαιρετικό πνεύμα και κέρδισε δίκαια, σε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε. Το μόνο αρνητικό είναι πως ο Φιλιώτης τραυματίστηκε σοβαρά και ήρθε να προστεθεί σε αρκετούς τραυματισμούς. Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό σπορ, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ήταν ένα πολύ καλό ματς, πολύ όμορφο και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Όπως είπε και ο κόουτς έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά δίκαια κερδίσαμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εθνικού, είπε:

«Είναι δύσκολο όταν παίζεις κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, να παίζεις τόσο καλά και να μην παίρνεις βαθμό. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για το μαχητικό πνεύμα, αλλά είμαστε άτυχοι που δεν κερδίσαμε ακόμα και τους τρεις βαθμούς, όχι μόνο τον ένα. Πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με υπερβολικό σεβασμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το εκμεταλλεύτηκαν, έλεγξαν τον αγώνα και δεν είμαστε επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και αυτό άλλαξε όλο το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πιο ψηλά και δεν τους επιτρέψαμε να βγουν ψηλά. Οι αλλαγές μας δούλεψαν, είμαστε πιο επικίνδυνοι, σκοράραμε. Όταν το σκορ ήταν 1-1 είμαστε άτυχοι που δεν πετύχαμε δεύτερο και να σκοράρουμε το ματς. Είναι κρίμα που χάσαμε σήμερα αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον με τέτοιο πνεύμα και απόδοση θα πάρουμε τις νίκες. Παίζουμε με την ΑΕΚ την Τετάρτη, αν παίξουμε το ίδιο το μέλλον είναι λαμπρό. Ευχαριστώ και την ΟΜΟΝΟΙΑ για το εξαιρετικό παιχνίδι, χαροποιήσαμε μαζί τους οπαδούς».