Home TOP NEWS Το κλίμα αλλάζει μόνο με καλό ποδόσφαιρο

Το κλίμα αλλάζει μόνο με καλό ποδόσφαιρο

“Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι σε εχθρική ατμόσφαιρα και σίγουρα δεν ήταν εύκολη κατάσταση”, είπε ο Τζον Κάρβερ μετά το παιχνίδι κόντρα στη Καρμιώτισσα για να συμπληρώσει αργότερα πως “είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου, που ήταν ένα γκολ πίσω δυο φορές αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν την κατάσταση”. Όταν η ομάδα γυρίζει ένα μας, δείχνει σωστή αντίδραση, αλλά πάλι υπάρχουν αποδοκιμασίες, σημαίνει πως σε όλο το υπόλοιπο ματς δεν έκαναν και πολλά σωστά.


Μα σκεφτείτε το, η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει παιχνίδια, αλλά μόνο ικανοποιημένοι δεν είμαστε. Πώς να είμαστε, όταν την τρομάζει η Καρμιώτισσα ή η Αναγέννηση, ή η Δόξα; Με όλο το σεβασμό στις τρεις ομάδες που προαναφέραμε, η ομάδα μας αυτά τα ματς έπρεπε να τα τελειώνει από το μισάωρο. Δεν είμαστε ονειροπόλοι που θυμούνται προηγούμενες δεκαετίες, βάση των όσων έδειξαν στο γήπεδο μιλάμε. Έκαναν απλά τα βασικά -φιλότιμη προσπάθεια δεν λέμε- και ματς τρόμαζαν. Αυτό τα λέει όλα για το πώς παίξαμε και δεν μας κολακεύει καθόλου.

Η γιούχα και οι αποδοκιμασίες συμφωνούμε δεν είναι εύκολη κατάσταση και μακάρι να αποφεύγονταν. Εκφράζουν όμως την αγανάκτηση του κόσμου για τα όσα παρακολουθεί για χρόνια, αλλά και την απογοήτευση του γιατί εκείνο το διαφορετικό που περίμενε φέτος δεν ήρθε μέχρι στιγμής. Ξεκάθαρα ο μοναδικός τρόπος να αλλάξει το κλίμα επί του ποδοσφαιρικού, είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Τα όποια κενά στο ρόστερ, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για αυτό που βλέπουμε. Ο κ. Κάρβερ και οι συνεργάτες τους λοιπόν, έχουν αυτή τη στιγμή μόνο μια επιλογή: να εκλάβουν τις αποδοκιμασίες ως κίνητρο και να δουλέψουν για βελτίωση. Ο πήχης άλλωστε αυτή την βδομάδα ανεβαίνει απότομα.