Home TOP NEWS Δημητρίου: “Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί”

Δημητρίου: “Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί”

Game6-apollonas-omonoia (79)


Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, είπε μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα παρουσίασε μία μικρή βελτίωση όμως δεν κατάφερε να πάρει κέρδος.

Για τον αγώνα:

-Μας έχει στεναχωρήσει η ήττα. Ήρθαμε με καλή ψυχολογία και με πίστη πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Είμαστε καλύτεροι σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2-0 όταν είχε γίνει ήταν μια πλασματική εικόνα του τι είχαν δώσει οι δυο ομάδες. Στη φάση που δόθηκε το πέναλτι ο παίκτης μας πιάνει μπάλα και όχι τον αντίπαλο. Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε και κρατήθηκε. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Μένει η στεναχώρια για την πρώτη ήττα, αλλά και η βελτιωμένη εικόνα. Λέγαμε πως θέλαμε να δούμε καλύτερη εικόνα και σήμερα είδαμε ένα δείγμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Αυτό ακριβώς θέλουμε να κρατήσουμε και να κτίσουμε στην εμφάνιση. Επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες. Οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές και απέχουν από αυτό που δείξαμε. Το εκτόπισμα μας επιβάλλει βελτίωση, αλλά νιώθουμε πως σιγά σιγά θα αποκτήσουμε συνοχή, θα φτάσουμε στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που πρέπει και οι νεαροί παίκτες μας θα μπουν στο πετσί της ομάδας και θα κάνουν βίωμα τους τη πίεση, θα την κάνουν να λειτουργεί υπέρ τους.

Για τη διαιτησία:

-Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη διαιτησία, θα δούμε ξανά τον αγώνα. Η φάση του πέναλτι είναι ξεκάθαρη, ο Φάνος κτυπάει τη μπάλα. Ξεκάθαρο επίσης είναι πως δεν κρατήθηκε αρκετός χρόνος καθυστερήσεων. Ήταν 9 λεπτά η αλλαγή, συν 3 αλλαγές, συν άλλες καθυστερήσεις, δεν γίνεται να μπαίνουν 10 λεπτά. Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στη διαιτησία, καμία σχέση. Θα δούμε τα δικά μας, την εμφάνιση μας που θεωρούμε πως ήταν βελτιωμένη. Επιβάλλεται να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε λίγες μέρες για να δουλέψουμε πριν τη διακοπή γιατί έχουμε ντέρμπι με την επανέναρξη.