Home TOP NEWS Παναγή: «Καταφέραμε να αμυνθούμε σαν ομάδα»

Παναγή: «Καταφέραμε να αμυνθούμε σαν ομάδα»

game7-omonoia-anorthosis-panagi (192)


Ο Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, στην ιστοσελίδα 24sports. Ο πράσινος πορτιέρο αναφέρθηκε στην αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας, για τη συνέχεια αλλά και το ρόλο του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια.

Για το πώς είδε την νίκη:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή βάλαμε και εμείς πίεση έβαλε και αυτός πίεση, ξέραμε ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη και θέλαμε την νίκη, νομίζω προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και στο τέλος νομίζω δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι δεν δέχθηκαν γκολ για πρώτη φορά:
«Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς, ήδη το μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου ότι πρέπει να αμυνόμαστε σαν ομάδα κάτι που πετύχαμε σήμερα και τα καταφέραμε όλοι μαζί, γιατί για να μην δεχτείς γκολ η άμυνα ξεκινά από την επίθεση δεν ξεκινά μόνο από την άμυνα ή τον τερματοφύλακα οπότε σήμερα καταφέραμε να αμυνθούμε σαν ομάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό».

Για το αν η νίκη δίνει και περισσότερη ψυχολογία στην ομάδα:
«Η συνέχεια είναι δύσκολη δεν σημαίνει επειδή νικήσαμε ένα ντέρμπι ότι θα εφησυχαστούμε ή θα αλλάξει κάτι, είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας, βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά ξεκουραζόμαστε τώρα και ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα προετοιμασία για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα».

Για την καλή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας παρά τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα:
«Είναι σημαντικό να παίζεις καλό ποδόσφαιρο να το απολαμβάνεις και να το απολαμβάνει και ο κόσμος σου αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα, προσπαθούσαμε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό, οπότε το να είμαστε τρίτοι και να πιστεύεις στην ομάδα σου και να πιστεύεις ότι το επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι που δείχνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι πιστεύουμε στον εαυτό μας και ότι πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες της ομάδας».

Για τον κόσμο:
«Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μεγάλος, εγώ αυτό που θέλω να πω προσωπικά είναι ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας το δείχνει, και στα καλά όμως και στα κακά πρέπει να είναι δίπλα μας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται γιατί στην τελική όταν ο κόσμος σου έρθει εναντίον σου αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα και αυτό δεν το θέλει κανένας. Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται από όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ».

Ο προσωπικός του στόχος για την συνέχεια:
«Εγώ θέλω κάθε παιχνίδι να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ είτε για να φτάνουμε στις νίκες είτε για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε χρόνο με χρειαστεί στο παιχνίδι».

https://www.youtube.com/watch?v=g6cJ_Xanw9Y