Home TOP NEWS Τζον Κάρβερ: “Σήμερα όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ σωστά”

Τζον Κάρβερ: “Σήμερα όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ σωστά”

game7-omonoia-anorthosis-Carver (94)


Ο Τζον Κάρβερ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του σήμερα και δήλωσε πως όλη η ομάδα είχε σωστή αμυντική συμπεριφορά. Ο Κάρβερ αναφέρθηκε και στο περιστατικό στην αλλαγή που ακυρώθηκε όταν ο Ονησίφορος Ρουσιάς απογοητεύτηκε που δεν πέρασε στον αγώνα.

Τζον Κάρβερ: «Ήταν ωραίο που επιστρέψαμε μετά το κακό αποτέλεσμα στη Λεμεσό. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, πιστεύω την ώρα που σκοράραμε πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια φάση από την Ανόρθωση πέραν από 1-2 ευκαιρίες. Η άμυνα δέχθηκε πολλή κριτική και σήμερα όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ σωστά και κρατήσαμε το μηδέν απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες. Κάνουμε το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση, όμως από αυτό, από την άμυνα, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Για το μίνι περιστατικό που έγινε με τον Ρουσιά όταν ακυρώθηκε η αλλαγή του ο προπονητής ήθελε να βάλει ένα τέλος πριν ακουστούν διάφορα:

«Όταν ήρθα είπα πως κανείς δεν είναι σημαντικός, είναι η ομάδα πάνω από όλα. Τελευταίο δευτερόλεπτο αλλάξαμε την απόφαση στην αλλαγή γιατί ένας παίκτης είχε πρόβλημα. Κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα. Αυτά συμβαίνουν, είμαστε μία οικογένεια».

Β. Προπονητής Ανόρθωσης: «Πιστεύουμε πως δεν αξίζουμε αυτή την ήττα, ήμασταν κοντά στην περιοχή αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για να τελειώσουμε μία προσπάθεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει καλή συνέχεια και μεις θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά».