Home TOP NEWS Ήττα από την Καρμιώτισσα για Ανόρθωση – Νίκη για Άρη, ισοπαλία στο...

Ήττα από την Καρμιώτισσα για Ανόρθωση – Νίκη για Άρη, ισοπαλία στο Παφιακό

saki9533


Την πρώτη της ήττα στο Αντώνης Παπαδόπουλος γνώρισε απόψε η Ανόρθωση, που έχασε από την Καρμιώτισσα με 1-0 και έπεσε στην 9η θέση. Η ομάδα της Αμμοχώστου δέχεται την 4η της ήττα στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό ότι στο γήπεδο της έχει μόνο μία νίκη. Το γκολ που έκρινε το ματς, πέτυχε ο Αντρέας Σταύρου στο 34′.

ΑΕΖ και Αναγέννηση εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο Παφιακό και πήραν από ένα βαθμό. Η ΑΕΖ προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τον Ντι Φράγκο και η Αναγέννηση, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 54ο λεπτό λόγω αποβολής του Αναστασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να ισοφαρίσει με το Φουρτάδο στο 62′. Η ΑΕΖ ανέβηκε στους 8 βαθμούς ενώ αυτός, είναι μόλις ο δεύτερος βαθμός για την Αναγέννηση.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη που επιβλήθηκε με 4-0 της Δόξας στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ για τον Άρη στο 17ο λεπτό για να πετύχει το 2-0 ο Μηνάς Αντωνίου στο 47ο λεπτό. Ο Ανδρέας Φράγκου στο 85′ ανέβασε το σκορ στο 3-0 για να έρθει και τέταρτο τέρμα για τον Άρη στο 90′ με σκόρερ τον Ονίλο. Ο Άρης ανέβηκε στους 10 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη σημερινή αντίπαλο του.