Home TOP NEWS Πιο έντονος φορ ο Αρουαμπαρένα

Πιο έντονος φορ ο Αρουαμπαρένα

 


Όλη την περασμένη εβδομάδα, είχαμε άγχος για το κέντρο της άμυνας. Ο Βύντρα ήταν παροπλισμένος, ο Όρσουλιτς αμφίβολος και όλοι αναρωτιόμασταν ποιοι θα βρεθούν μπροστά στον πορτιέρο μας. Τελικά ο Μάριν τα κατάφερε να είναι βασικός, στο πλευρό του ήταν ο Καρλίτος και οι δυο τους παρότι έπαιζαν πρώτη φορά μαζί, στάθηκαν πολύ καλά. Ο Αντρέ Άλβες τον οποίο είχαν να περιορίσουν δεν φάνηκε, η ΑΕΚ γενικώς δεν έγινε πολύ επικίνδυνη στο κουτί και το ένα γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από μακριά.

Αυτή την βδομάδα οι δυο αμυντικοί μας έχουν να αντιμετωπίσουν ένα φορ με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Άλβες. Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα, δεν διαθέτει την τεχνική του Βραζιλιάνου, αλλά κάνει πολύ πιο έντονη την παρουσία του μες το κουτί, ενώ είναι πιο δυνατός. Επιπρόσθετα και ο τρόπος που επιτίθεται η ΑΕΛ είναι διαφορετικός, με την ομάδα της Λεμεσού να είναι και πολύ δουλεμένη στα στημένα. Ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου αλλάζουν, Όρσουλιτς και Καρλίτος όμως πρέπει να προσαρμοστούν και αν τους κρατήσουν μακριά.

Οι νίκες στα ντέρμπι άλλωστε χτίζονται στην αμυντική λειτουργία. Ανεξάρτητα από τους τρόπους που θα προσπαθήσει να επιτεθεί η ΑΕΛ, δουλειά ολόκληρης της ομάδας και ιδιαίτερα των δυο κεντρικών αμυντικών, είναι να βρουν τις λύσεις και να μην δεχθούν γκολ και σε αυτό να βασίσουν άλλη μια νίκη.