Home TOP NEWS Αποκλεισμός μιας αγωνιστικής σε Τζιωνή

Αποκλεισμός μιας αγωνιστικής σε Τζιωνή

Όπως αναμενόταν ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης προσπαθεί να φιμώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με απόφαση που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο στον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντώνη Τζιωνή, λόγω της δημοσιογραφικής διάσκεψης που παράθεσε το σωματείο μας για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Και μας στέρησαν βαθμούς και μας τιμωράνε από πάνω. Δημοκρατία όχι αστεία. Η ομάδα μας τιμωρήθηκε με πρόστιμο και επειδή η γυναικεία ομάδα της καθυστέρησε την έναρξη αγώνα αλλά και γιατί κόντρα στην Αναγέννηση, δεν είχε δυο Κύπριους στην εντεκάδα της.


Σε άλλες σημαντικές αποφάσεις, η ΑΕΛ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρώσει το πρόστιμο 7000 Ευρώ που της επιβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Καταγγελία κατά του Αντώνη Τζιωνή, Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για δηλώσεις που προέβη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα Μ.Μ.Ε την Τετάρτη 14.12.2016 και οι οποίες ήταν εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για τα άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση των άρθρων 2 και 4 ιστ (ι) (ιι) (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα από τα Στάδια και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της   Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016-2017.   Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18 ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ   στον   αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016-2017 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας/17.12.2016.
Απόφαση:Πρόστιμο.