Home TOP NEWS Θα σας σφάζουμε και δεν θα μιλάτε

Θα σας σφάζουμε και δεν θα μιλάτε

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Όταν κάποιος διαμαρτύρεται για τον αγγελικά πλασμένο χώρο του ποδοσφαίρου μας, θα τρώει καμπάνα. Ακόμα και όταν μέχρι και ο πρόεδρος της ΚΟΠ έχει παραδεχθεί πως “κατανοεί την οργή”, ο Αθλητικός Δικαστής, διορισμένος από τον Κωστάκη να μην ξεχνάμε, αποφάσισε πως ο Αντώνης Τζιωνής κακώς διαμαρτυρήθηκε (εκπροσωπώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ) και έπρεπε να τιμωρηθεί.


Πραγματικά απορούμε μέχρι που θα πάει η βαλίτσα. Η ίδια η ομοσπονδία ένα και πλέον μήνα μετά την επιστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν απάντησε, ούτε καν τοποθετήθηκε. Ενώ ο πρόεδρος της μας ενημέρωσε μέσω social media (σαν κάθε σοβαρός παράγοντας που σέβεται τον εαυτό του) ότι καταλαβαίνει πως έχουμε δίκαιο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Για να έρθει σήμερα να προσπαθήσει να κόψει το κεφάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επιτέλους θέλει να σηκωθεί.

Εκείνο που θα θέλαμε να μάθουμε, είναι πώς βλέπουν τη σημερινή απόφαση όλοι εκείνοι που ασχολούνται και λένε πως αγαπούν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι δημοκρατική η απόφαση; Είναι σωστό να αποδεχθούν τα σωματεία πως οι διαιτητές και η ομοσπονδία είναι υπεράνω κριτικής και όποιος τολμάει να μιλάει θα τιμωρείται;