Home TOP NEWS Κάρβερ: “Θυμωμένος για το τελευταίο 20λεπτο”

Κάρβερ: “Θυμωμένος για το τελευταίο 20λεπτο”


Ο Τζον Κάρβερ ήταν απογοητευμένος περισσότερο για το ότι επετράπη στον Ερμή να φτιάξει πολλές ευκαιρίες στο φινάλε, παρότι το γκολ των αντιπάλων δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο κόουτς είπε ο διαιτητής έδωσε δυο φάουλ στον τερματοφύλακα του Ερμή, και στον Χριστοδούλου δεν έδωσε τίποτα σε μία πιο δυνατή φάση.

Τζον Κάρβερ: Νομίζω για 70 λεπτά είχαμε πλήρη έλεγχο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο τελευταίο 20λεπτο ήταν σαν κάποιος να πάτησε ένα κουμπί, χάσαμε την πειθαρχεία μας, χάσαμε τον έλεγχο. Δεν είμαι θυμωμένος για το γκολ, αλλά γιατί έφτιαξαν 5-6 ευκαιρίες. Αυτό δεν αλλάζει πως τα πρώτα 70 λεπτά τα κάναμε όλα σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής έδωσε δυο φάουλ στον τερματοφύλακα του Ερμή, στον δικό μας δεν έδωσε τίποτα σε πιο δυνατή φάση. Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Είμαι χαρούμενος για τα πρώτα 70 λεπτά, θυμωμένος για το τελευταίο 20λεπτο.

Νίκος Παναγιώτου: Συμφωνώ με το συνάδελφο πως όντως η ΟΜΟΝΟΙΑ 70 λεπτά ήταν καλύτερη μας, φαινόταν στο γήπεδο. Έκανα κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν μας βγήκαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε δυο γκολ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά θα σταθώ στην αντίδραση των παιδιών μετά το 70 και το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα και τι θέλει αυτή η ομάδα αυτή τη χρονιά. Σήκωσαν ανάστημα, φτιάξαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε πιο νωρίς, δεν το πετύχαμε. Ευτυχώς για μας σώσαμε τον βαθμό γιατί τον διεκδικήσαμε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έχουμε δρόμο μπροστά μας.