Home TOP NEWS Μια ζωή τσιράκι

Μια ζωή τσιράκι

match14-ermis-omonoia-b-51


Όχι μία, ούτε δύο, ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ χαρίστηκε σε παίκτες του Ερμή ο Γιαννάκης Αναστασίου. Στην πρώτη που παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε όντως φάουλ για κάρτα, κιτρίνησε τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος χάνει το παιχνίδι με την Αναγέννηση. Ξεκάθαρα φάουλ για κάρτα από τον Φάνο, οι κανονισμοί όμως πρέπει να ισχύουν για όλους  και όχι μόνο για όσους φοράνε πράσινα. Από την άλλη, να συγχαρούμε τον ρεφ που άκουσε σύνθημα το οποίο έβριζε το Αποέλ, κι αυτή τη φορά δεν διέκοψε τον αγώνα.

Τα κορυφαία βέβαια, ο Αναστασίου μας τα άφησε στο τέλος. Απαντήστε μας ένα από όλα τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ για τη φάση του Ερμή! Ξέρουμε ξέρουμε, σήμερα που είναι χαμηλού κινδύνου και δεν θα σας περιτομήσει ο Νεκτάριος, θα τα πείτε μια χαρά. Ας μας εξηγήσει κάποιος, είτε διαιτητής, είτε τηλεκατευθυνόμενος σε τηλεοπτικές εκπομπούλες, είτε από την ΚΟΠ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ.

Τι να λέμε τώρα; Με την ΑΕΛ γκολ οφσάιντ, με το Αποέλ έγινε ότι έγινε, σήμερα αυτό το γκολ. Τι άλλο πρέπει να γίνει;

υ.γ. Καλά ανοίγματα να ευχηθούμε στον Ερμή, ενόψει του παιχνιδιού με το αδερφάκι του. Καλό ζέσταμα να κάνετε μην πιαστείτε στους προσαγωγούς.