Home TOP NEWS Η μεγάλη φετινή διαφορά

Η μεγάλη φετινή διαφορά

Τα οικονομικά προβλήματα δεν μας έχουν εγκαταλείψει. Η ομάδα δεν είναι στην κορυφή του πίνακα όπως θα θέλαμε όλοι. Και φυσικά δεν συμφωνούν όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται όμως να συμφωνούμε για να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του φετινού οικοδομήματος, με αυτά των προηγούμενων χρόνων. Υπάρχουν διάφορες απόψεις, υπάρχει όμως σεβασμός, υπάρχει ενότητα και διάθεση για διάλογο πριν τις αποφάσεις.


Και ακριβώς με αυτό τον τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε. Η βάση των μελών πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει. Η διοίκηση πρέπει να αφουγκράζεται τα θέλω του κόσμου και να συνεχίσει την μάχη που ξεκίνησε. Και κυρίως ακόμα και όταν διαφωνούμε μεταξύ μας, να μην επιστρέψουμε ξανά στις (δυστυχώς αρκετά πρόσφατε) εποχές των χαρακτηρισμών όσων διαφωνούν. Η ενότητα που έχει επιτευχθεί, πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Και να θυμόμαστε πως αυτό θα γίνει μόνο αν ο κόσμος και ο σεβασμός προς αυτόν εξακολουθήσει να είναι σε κεντρική θέση στην όλη προσπάθεια.

Και με βάση αυτήν την ενότητα να ανακάμψουμε. Την νιώθουν και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αυτή την “ηρεμία”, το ότι δεν μυρίζει συνεχώς μπαρούτι. Νιώθουν και την εκτίμηση του κόσμου κάθε φορά που τον συναντούν. Από το 2016 θα θυμόμαστε αρκετά πράγματα, κάποια καλά άλλα κακά. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι την ενότητα των τελευταίων 3 μηνών.