Home TOP NEWS Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι μία από τις επιλογές

Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι μία από τις επιλογές

2127916_w2


Ποδοσφαιριστές που μπορούν να εγγραφούν ως ερασιτέχνες ψάχνει ως γνωστό ο Νίκος Νταμπίζας και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και η εγγραφή του Στεφάν Αζίζ.

Ο Ελλαδίτης Τεχνικός Διευθυντής, βάσει των κανονισμών για τις μεταγραφές, ψάχνει για ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου του 1995 και δεν έχουν αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της χώρας στην οποία βρίσκονται (εάν έχουν αγωνιστεί ή είναι επαγγελματίες, τότε πρέπει να υπάρξει αποχώρηση από το ρόστερ).

Ένας από αυτούς που ταιριάζουν στα πιο πάνω, είναι σύμφωνα με την “GOAL” ο Σάσα Ζντιέλαρ, Σέρβος αμυντικός μέσος που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Σίλβα στο περσινό μισό της σεζόν, όμως από τον Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζεται και αυτό του δίνει την ευκαιρία να ψάξει ομάδα για δανεισμό αυτό τον Ιανουάριο.

Τον Σάσα Ζντιέλαρ γνωρίζει καλά ο Νίκος Νταμπίζας από την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός είναι επίσης μέλος της Εθνικής Ομάδας της Σερβίας που κατέκτησε  το 2015 το Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα.

Στα περσινά παιχνίδια είχε αγωνιστεί κυρίως ως ανασταλτικός αλλά και κεντρικός μέσος.

http://www.dailymotion.com/video/x14g5ly_sasa-zdjelar-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-o%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D_sport