Home TOP NEWS Βάλτε τον κόσμο στο πλευρό σας

Βάλτε τον κόσμο στο πλευρό σας

Ζούμε ιστορικές στιγμές κι ας μην το καταλαβαίνουμε. Εδώ και χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ παρακολουθούσε απαθής τις εξελίξεις και τον διασυρμό του κυπριακού ποδοσφαίρου από όσους το ελέγχουν, αφού προτιμούσε να εστιάσει στα δικά της τεράστια οικονομικά προβλήματα. Επιτέλους, αφού έγιναν πολλά και διάφορα, το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας δείχνει διάθεση να κάνει αυτό που το προστάζει η ιστορία του και το μέγεθος της ομάδας που εκπροσωπεί. Να παλέψει για κάθαρση του ποδοσφαίρου.


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία με τις κινήσεις και τη στάση της σήμερα και τις επόμενες μέρες, να βάλει τον κόσμο της στο πλευρό της. Εδώ και χρόνια οι οργανωμένοι και όχι μόνο ζητούσαν από το εκάστοτε συμβούλιο να συγκρουστεί κατά μέτωπο με τον αιώνιο πρόεδρο της ΚΟΠ και την καλοστημένη μηχανή του. Για τον α ή τον β λόγο αυτό μέχρι στιγμής δεν έγινε, αλλά μπορεί φέτος να αλλάξει. Και θα είναι προς όφελος όχι μόνο του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και του σωματείου μας.

Η ΘΥΡΑ 9 έκανε χθες τις εξής εισηγήσεις:

Α) Να ΜΗΝ καταγγείλει (η ΟΜΟΝΟΙΑ) τον διαιτητή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Δηλώνοντας μη εμπιστοσύνη στα σώματα που διορίζουν, βαθμολογούν και τιμωρούν διαιτητές.

Β) Άμεση απομάκρυνση του εκπροσώπου μας στην κοπ κόβοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε σχέση με την ομοσπονδία.

Γ) Άρνηση οποιασδήποτε συνάντησης με οποιοδήποτε εκπρόσωπο της ομοσπονδίας και διατήρηση αυτής της θέσης όσες πιέσεις κι αν δεχτούμε.