Home TOP NEWS Κάρβερ: «Ευχαριστημένος για τη νίκη, θετικό το μηδέν παθητικό»

Κάρβερ: «Ευχαριστημένος για τη νίκη, θετικό το μηδέν παθητικό»


Ικανοποιημένος για το τρίποντο και όχι μόνο ο Τζον Κάρβερ. Ο προπονητής της ομάδας μας έκανε λόγο πέραν των 3 βαθμών και στη λευκή εστία αλλά και στην χρησιμοποίηση των δυο καινούριων παικτών.

«Καταρχάς, καταλαβαίνω τον κόουτς γιατί ξέρω πως είναι να παίζεις 3 ματς την βδομάδα. Είχαμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε, αυτοί όχι. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες και χάρηκα που κάναμε γκολ τις δικές μας. Στο πρώτο ματς είχαμε πολλές και δεν το πετύχαμε. Κρατήσαμε το μηδέν παθητικό και είναι σημαντικό, αμυνθήκαμε καλά, είχαμε κατοχή κάναμε γκολ. Βγήκαμε από μια δύσκολη περίοδο με 6 παιχνίδια σε 18 μέρες τώρα είμαστε καλύτερα. Είναι θετικό που έπαιξαν Μπρέεβελντ και Αζίζ, θα πάρουν κι άλλα ματς θα ανέβουν. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, είμαι ευχαριστημένος που έπαιξαν οι δυο νέοι και βλέπουμε τη συνέχεια».

Βεργέτης: Καλησπέρα. προερχόμαστε από 5 αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε συναίσθηση της κατάστασης προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κτυπήσουμε τους 5 τελικούς για να μπούμε εξάδα. Ξεκινήσαμε νωθρά, η ομάδα συνήλθε και έφτιαξε δυο φάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ αποτελεσματική με τις φάσεις που δημιούργησε. Μέσα από τη δουλειά θα ανεβούμε για τους 5 τελικούς.