Home TOP NEWS Match Report: Επέστρεψε στις νίκες

Match Report: Επέστρεψε στις νίκες

Καλύτερη από την Νέα Σαλαμίνα σε όλο το ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 3-0. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ ενώ ένα γκολ ήρθε με αυτογκόλ.


Α’ ημίχρονο

Με 4-2-3-1 και ευκαιρία από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα 26 δευτερόλεπτα οΧριστοφή βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του αντιπάλου και εξαπέλυσε δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Μέχρι το 10 η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε απειλήσει άλλες 3 φορές. Πρώτα με πλάσα του Ντάρμπισαϊαρ που απέκρουσε στη κλειστή του γωνιά ο Βεσελόφσκι, μετά με κεφαλιά του Χριστοφή που απέκρουσε ξανά ο ερυθρόλευκος πορτιέρο και τέλος με κεφαλιά του Ματ που έφυγε άουτ.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το 30′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαχνε προϋποθέσεις αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία μάλιστα του αγώνα ως εκείνο το σημείο δεν ανήκε στην ίδια αλλά στη Σαλαμίνα. Σε στημένο στην καρδιά της άμυνας μας ο Μάτσι ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Η φάση αυτή υπερθεμάτισε για άλλη μια φορά την αδυναμία μας στα στημένα.

Ακριβώς στο 30′ πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Ο Χριστοφή έφυγε ταχύτατα στο δεξί άκρο, σήκωσε κεφάλι και σημάδεψε τον Σέρινταν στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ιρλανδός με κεφαλιά στη γωνιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βεσελόφσκι και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το 1-0. Η ομάδα μας 8 λεπτά μετά έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε δυνατό σουτ από πλάγια και ο Βεσελόφσκι απέκρουσε εντυπωσιακά. Η μπάλα έφτασε στον Χριστοφή που από το ύψος του πέναλτι έκανε δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε πριν γίνει γκολ. Η Σαλαμίνα έφτιαξε την δική της ευκαιρία με τη συμβολή του ρεφ. Σε απομάκρυνση της μπάλας αυτή χτύπησε στο Τσούκα, στρώθηκε στον Μακρίεφ που σούταρε δυνατά, αλλά βρήκε το Χριστοφή σε ετοιμότητα.

Τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 42′ ο Ντάρμπισαϊαρ βρήκε τον Χριστοφή από δεξιά, αυτός έκανε συρτή μπαλιά που χτύπησε στα πόδια του Φούσκο, για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Βεσελόφσκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στα αποδυτήρια με δίκαιο και γερό προβάδισμα.

Β’ ημίχρονο

Με μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε και το β μέρος. Ο Φλορέσκου στο 48′ βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά αμυντικός τον πρόλαβε πριν σκοράρει. Από το σημείο αυτό και μέχρι το 60′ η Σαλαμίνα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ από το 60′ ως το 70’…το απόλυτο τίποτα!

Στο σημείο εκείνο, ήρθε και ο Ματ να σκοτώσει το παιχνίδι. Σέντρα του Χριστοφή από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Σέρινταν και από κοντά ο Ντάρμπισαϊαρ με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 3-0. Η Σαλαμίνα αυτή τη φορά απάντησε όμως η κεφαλιά του Μπεμπέ σταμάτησε στο δοκάρι του Παναγή στο 75′.

Στο 82′ ο Αζίζ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ δευτερόλεπτα αφού πέρασε στο γήπεδο. Αφού υποδέχθηκε τη μπάλα ελίχθηκε λίγο έξω από τη περιοχή και έκανε φαλτσαριστό σουτ μόλις άουτ.

Συμπερασματικά

Το ζητούμενο ήταν το τρίποντο και ήρθε άνετα. Αφού συνδυάστηκε και με ντεμπούτο των Μπρέεβελντ και Αζίζ ακόμα καλύτερα. Δεν πετύχαμε κάτι, ακόμα είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας, βλέπομε νίκη και στο επόμενο παιχνίδι.