Home TOP NEWS Κάρβερ: «Χαρούμενοι που κερδίσαμε, ανυπομονούμε για τα ντέρμπι»

Κάρβερ: «Χαρούμενοι που κερδίσαμε, ανυπομονούμε για τα ντέρμπι»


Χαρούμενος που η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κέρδισε παρότι έπαιξε με πολλές αλλαγές, ο Τζον Κάρβερ. Ο κόουτς έκανε ειδική μνεία στους παίκτες που μπήκαν σήμερα στην εντεκάδα και ανταποκρίθηκαν καλά και τόνισε πως ανυπομονούν όλοι για τα ντέρμπι.

Κάρβερ:« Ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα καλά του λόγια. Είναι ωραίο να δεις ένα προπονητή και μια ομάδα που προσπαθεί να συνδυάσει μέλλον και παρόν. Δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να παίζουν κόντρα σε μια ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλή επιτυχία στα επόμενα ματς και ελπίζω να μείνετε πάνω. Όσον αφορά το ματς, δεν πήραμε τίποτα δεδομένο. Έβλεπα πριν δυο βδομάδες την απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΚ και ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Ξέραμε όμως πως έπρεπε να κάνουμε και αλλαγές. κάναμε 5, δυο λόγω τραυματισμών και 3 τακτικής. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσους είναι εδώ. Έπαιξαν παίκτες που περίμεναν καιρό να πάρουν λεπτά και πήγαν καλά. Θέλω να μιλήσω λίγο για τον Μπρούνο. Είχε δύσκολες στιγμές όλη τη χρονιά. Από την πρώτη μέρα, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και χάρηκα που ο κόσμος τον στήριξε. Κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, είναι πάντα καλό, κάναμε και ευκαιρίες, μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δεν στραβοπατήσαμε και πάμε στο τελικό σπριντ με 13 ντέρμπι και 2 τουλάχιστον ντέρμπι κυπέλλου. Η πρόκληση μπροστά μας είναι μεγάλη, είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για τα ντέρμπι, όπως και όλοι στα αποδυτήρια.»

Δημητρίου: «Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη. Θεωρώ πως εμείς παρότι δεν είχαμε και την καλύτερη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0. Δυστυχώς για μας όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ένα φοβερό 15λεπτο στο οποίο μας δυσκόλεψε πολύ και σκόραραν δυο γκολ. Αντιλαμβάνεστε πως για μας είναι δύσκολο να παίξοθμε στο ΓΣΠ κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τα παιδιά που είχαμε. Είχαμε πολλά νεαρά παιδιά και παίζαμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και αν τα καταφέρουμε να πάρουμε κέρδος, να μπούμε στα μπαράζ. Αυτά τα ματς είναι για μας εμπειρίες αλλά και για μας τους προπονητές, έχοντας απέναντι μας άνθρωπους σαν τον κ. Κάρβερ που πιστέψτε με είναι πολύ ψηλά στο Ηνωμένο Βασίλειο ειδικά στο σύνδεσμο προπονητών της Αγγλίας. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε εδώ που είμαστε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζω να κερδίσουμε άλλα 10 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία».