Home TOP NEWS Έστω και τώρα υπέρβαση

Έστω και τώρα υπέρβαση

Όποια κι αν είναι η εξέλιξη στο θέμα προπονητή, με όποιον κι αν πορευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ως το τέλος της χρονιάς, ένα είναι το σίγουρο: πρέπει να βγούμε Ευρώπη. Ο στόχος είναι πολύ χαμηλός, μη επιτρεπτός για τα κυβικά και το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι όμως αυτός που ρεαλιστικά μπορούμε να κυνηγήσουμε και επιβάλλεται να τον κατακτήσουμε. Και ναι θα είναι τεράστια αποτυχία αν μείνουμε εκτός Ευρώπης, τόσο οικονομικά όσον και από πλευράς πρεστίζ, ειδικά από τη στιγμή που είναι ήδη χαμηλά ο πήχης.


Για να τα καταφέρουμε βέβαια χρειάζεται υπέρβαση, έστω και τώρα. Με την εικόνα που έχουμε εκπέμψει στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος, δεν έχουμε αποδείξει πως δικαιούμαστε κάτι περισσότερο από την 4η θέση που μόνο υπό προϋποθέσεις θα είναι προνομιούχα. Επιβάλλεται λοιπόν, σε μια σειρά από 10 ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο, πολύ υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης και κυρίως να αποφύγει λάθη που στα προηγούμενα παιχνίδια στοίχισαν.

Διαβάζουμε από αρκετούς φίλους πως ίσως να είναι καλύτερα να μην βγούμε Ευρώπη, αν είναι πάλι να ξεκινήσουμε πολύ νωρίς την προετοιμασία (να έρθουμε 4οι δηλαδή). Καταλαβαίνουμε το επιχείρημα, είδαμε και πέρσι τα λάθη που μπορούν να γίνουν όταν κάνεις προγραμματισμό τρέχοντας. Την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς θα γίνει σωστός προγραμματισμός χωρίς τα έσοδα της Ευρώπης, για αυτό θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και Ευρώπη να πάει, πρέπει και έτοιμη από τώρα να είναι για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση.