Home TOP NEWS Εξετάζονται ή μπήκαν στην άκρη;

Εξετάζονται ή μπήκαν στην άκρη;

Όταν ξηλωνόταν το μοντέλο που προσπάθησε να κτίσει ο Νίκος Νταμπίζας με την απόλυση του ίδιου, του προπονητή και ολόκληρου του τεχνικού τιμ, ο Αντώνης Τζιωνής στις δηλώσεις που έκανε ήταν ξεκάθαρος: “Άσχετα με την επιλογή προπονητή, δεν επιστρέφουμε στην ποδοσφαιρική εφορία”. Γινόταν τότε λόγος για πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή – με πολύ διαφορετικά καθήκοντα από τον Ελλαδίτη -, αλλά και για επικεφαλής του τμήματος σκάουτιγκ.


Αρκετοί φίλοι μας ρωτούν που βρίσκονται ακριβώς τα θέματα αυτά, ακόμα αξιολογούνται ή μπήκαν στο συρτάρι με την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου, ενός προπονητή που συνήθως δουλεύει με τους δικούς του κανόνες. Οι πληροφορίες μας λένε πως το θέμα του τεχνικού διευθυντή εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο και οι εξελίξεις θα έρθουν μετά το Πάσχα. Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή πρώτος στην λίστα είναι ο νυν προπονητής μας Γέσπερ Φρέντμπεργκ, αλλά δεν είναι ο μόνος υποψήφιος. Συχνά πυκνά γίνεται λόγος για το Μιχάλη Κωνσταντίνου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην επιβεβαιώνει.

Όσον αφορά τώρα τον σκάουτερ, φαίνεται πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ το συνδέουν άμεσα με το οικονομικό. Ίσως μάλιστα να παίξει ρόλο και η ενδεχόμενη έξοδος στην Ευρώπη. Κατά την άποψη μας θα ήταν λάθος να σκεφτούμε βραχυπρόθεσμα τα οικονομικά. Τα οφέλη από (ένα σωστά στημένο και στελεχωμένο) τμήμα σκάουτιγκ μπορούν να είναι και άμεσα και μακροπρόθεσμα. Τώρα το πως μπορεί να δουλέψει ένα τέτοιο τμήμα με τον Πάμπο Χριστοδούλου, είναι κάτι που πρέπει να δουν εσωτερικά και εννοείται σε συνεννόηση με τον προπονητή.