Home TOP NEWS «Είναι μια νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά σίγουρα αλλά κυρίως ψυχολογικά»

«Είναι μια νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά σίγουρα αλλά κυρίως ψυχολογικά»

 


Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Ανδρέας Δημητρίου, τονίζοντας πως η νίκη επί της ΑΕΛ εκτός από βαθμολογικά θα βοηθήσει και ψυχολογικά. Μίλησε επίσης για τους τραυματίες, ενώ ανέφερε πως τώρα που το Πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Καταρχήν να συγχαρούμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές διότι πέρασαν δύσκολες μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι που είχαμε. Έμειναν ενωμένοι, όλοι γύρο από την ομάδα και αυτό που είχαμε πει πως θα έπρεπε σήμερα να κερδίζαμε και το κατάφεραν. Είναι μια νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά σίγουρα αλλά κυρίως ψυχολογικά. Μας μένουν άλλοι πέντε τελικοί και μέσα από αυτούς θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη.

Ακολουθεί διακοπή και θα ήταν καλή ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε, ακολούθως να δουλέψουμε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Με την επιστροφή ελπίζουμε να έχουμε πίσω κάποιους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τραυματισμό. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το γεγονός ότι η ομάδα πάλεψε στο γήπεδο, παίρνοντας τη νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, μέσα στη βροχή και βοήθησε την ομάδα

Ο Βύντρα είχε μια μυϊκή ενόχληση και θα δούμε που είναι το πρόβλημα του και ελπίζουμε να προλάβει την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Κύπρου ήταν ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και λογικά προλαβαίνει. Θα αξιολογηθεί και η κατάσταση του Άρνασον που έφυγε τραυματίας.

Νομίζω αξίζει στον Ματ να είναι πρώτος σκόρερ, φτάνοντας τα 22 γκολ με τη βοήθεια της ομάδας. Ο Δημήτρης είναι σημαντικό ότι σκόραρε ένα όμορφο γκολ. Χρειαζόμαστε ομαδικό πνεύμα στο γήπεδο, στο πως προετοιμαζόμαστε και αφοσίωση στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, η εμφάνιση περνάει σε δευτερη μοίρα, το σημαντικό είναι να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να πετύχουμε στον στόχο μας».