Home TOP NEWS Προπόνηση με την ανδρική ομάδα για δύο νεαρούς

Προπόνηση με την ανδρική ομάδα για δύο νεαρούς

 


Δύο νεαρά παιδιά της ακαδημίας του “τριφυλλιού” προπονούνται με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο διάστημα. Μετά από εισήγηση του Άκη Ιωακείμ, “ανέβηκαν” στην ανδρική ομάδα οι Άγγελος Χρυσοστόμου και Αλέξανδρος Αντωνίου, βασικά μέλη της ομάδας κάτω των 21 ετών. Οι δύο τους τον είχαν για προπονητή άλλωστε στην αρχή της περιόδου στην ομάδα Νέων και τους γνωρίζει αρκετά καλά. Αμφότεροι, αποτελούν γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όνειρο τους είναι να φτάσουν ψηλά φορώντας την πράσινη φανέλα.

Ο Άγγελος Χρυσοστόμου (01/08/1997) είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στη ομάδα Νέων φέτος, χωρίς να έχει χάσει ούτε λεπτό, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και αγωνίζεται ως στόπερ και αριστερό μπακ,. Nα σημειωθεί πως είναι ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Αντωνίου (03/09/1999) αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και φέτος έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας κάτω των 18 ετών (1340 λεπτά) αλλά και της ομάδας κάτω των 21 ετών (990 λεπτά). Προπονήσεις με την πρώτη ομάδα έκανε πολλές φορές, ενώ αγωνίστηκε και σε φιλικό με την ανδρική ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ακολουθούν το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας ανδρών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σίγουρα θα δουλεύουν σκληρά, αφού ξέρουν πως τους δίνεται μια ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά, έτσι ώστε να βγουν κερδισμένοι και πιο έμπειροι.