Home TOP NEWS Αν δεν ήταν και αυτοί οι δυο…

Αν δεν ήταν και αυτοί οι δυο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα στατιστικών, στην οποία ξεχώριζαν με τις πρωτιές τους οι Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή. 23 γκολ και 4 ασσίστ ο Ματ, 8 γκολ και 10 ασσίστ ο Δημήτρης, που έχει παίξει πολύ λιγότερα παιχνίδια. Λίγο αργότερα διαβάζαμε πως ο Ματ σύντομα πιάνει το Σερτζιάο και γίνεται το τοπ σκόρερ δεκαετίας. Κι όλα αυτά σε μια χρονιά όχι απλώς προβληματική, αλλά τραγική, με την εικόνα να μην ταιριάζει σε καμία περίπτωση με το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Μοιραία αναρωτιέται κανείς, που θα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν είχε και αυτούς τους δύο – όπως και την συνέπεια σε εμφανίσεις του Μαργκάσα που εδώ και 3 χρόνια κάνει 30ρες+ χρονιές, αλλά ασχολούμαστε με την παραγωγικότητα σε αυτό το κομμάτι. Με 48 γκολ παθητικό και με δυο ποδοσφαιριστές να έχουν συμμετοχή σε 45 γκολ, η εξάρτηση είναι ξεκάθαρη. Το ίδιο ξεκάθαρα όμως είναι και τα θεμέλια στα οποία μπορεί να κτίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Πάλι καλά που είναι και αυτοί στο ρόστερ.

Το θέμα βέβαια είναι να καταφέρουν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους σε αυτές τις 3 αγωνιστικές έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βγει στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι από του χρόνου όσοι είναι στο ρόστερ να βρίσκονται και να αποδίδουν σε εκείνο το επίπεδο. Μόνο έτσι θα ξαναδούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια και διεκδικήτρια του τίτλου.