Home TOP NEWS Ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας με έξι παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας με έξι παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είχαν έρθει με τη μορφή δανεισμού. Το “τριφύλλι” τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα. Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Ντάριο Κρέσιτς, Καρλίτος, Τζιόρτζ Φλορέσκου και Ονησίφορο Ρουσιά.

Ο Ντάριο Κρέσιτς εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2016 και φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε 7 παιχνίδια.

Ο Καρλίτος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και στο χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2016 αποκτήθηκε και ο Τζιόρτζ Φλορέσκου, καταγράφοντας 48 συμμετοχές με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς ήταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Δεκέμβριο του 2012 και αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 14 γκολ.

Επίσης, ο Σύλλογος ενημερώνει πως ολοκληρώνεται ο δανεισμός ενός έτους των Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Κωνσταντίνου Κότσαρη, από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπαιξε σε 20 παιχνίδια με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ο Κωνσταντίνος Κότσαρης στάθηκε άτυχος καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον είχε θέσει, για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί θερμά τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.