Home TOP NEWS Επίθεση οπαδών του Αποέλ στο Fan Club Lakatamia

Επίθεση οπαδών του Αποέλ στο Fan Club Lakatamia

 


Αφού ξέρουν πως δεν θα έχουν κυρώσεις, κάνουν τα δικά τους. Λίγο μετά την ήττα του Αποέλ από τον Απόλλωνα οπαδοί του αιωνίου επιτέθηκαν με κροτίδες στο Fan Club Lakatamia. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οδηγός τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στο όχημά του με το παιδί του. Μετά την επίθεση μετέβη στο χώρο η αστυνομία ενώ για λίγη ώρα ο δρόμος μπροστά από το οίκημα έμεινε κλειστός.

Μας κάνει ιδιαίτερη περίπτωση που όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι έπαιζε τελικό, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη κοντά στα οικήματα του Αποέλ σε Στρόβολο και Λευκωσία, ενώ απόψε έκαναν την εμφάνιση τους μετά την επίθεση. Μετά την εμφάνιση της αστυνομίας πάντως, εκτονώθηκε η κατάσταση και δεν υπήρξε συνέχεια.

Πιο κάτω η ενημέρωση από τους οργανωμένους της Λακατάμιας για το συμβάν:

«ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

Μετά από τις συνεχόμενες ήττες στους δρόμους της Λευκωσίας τα καλομαθημένα παιδιά του Ιωνά αποπειράθηκαν να επιτεθούν στο οίκημα μας μήπως και κερδίσουν λίγη από την χαμένη οπαδική τους περηφάνια.

Σε ένα χώρο που την στιγμή της επίθεσης είχε ηλικιωμένους, γυναίκες και μικρά παιδιά (στο χώρο συστεγάζονται και οι λαϊκές οργανώσεις) οι άνανδροι θεώρησαν πως θα είχαν εύκολο έργο. Λογάριασαν όμως χωρίς την γενναιότητα τον λιγοστών μάχιμων θαμώνων που ήταν στον χώρο την συγκεκριμένη στιγμή.

Με πυροσβεστήρες, μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες περίπου 20 μηχανάκια διπλοκαβάλα επιτέθηκαν στο οίκημα η απάντηση από τους θαμώνες ήταν άμεση κι ας ήταν λιγοστά τα μέσα που είχαν για να προστατέψουν τον κόσμο από την φασιστική επίθεση.

Το αποτέλεσμα 8 αδέλφια λεβέντες με ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ αμύνθηκαν με σθένος αναγκάζοντας τις κότες με τα πορτοκαλιά σε φυγή. Μέχρι τώρα μας είχαν συνηθίσει να αφήνουν πίσω αδέλφια, αυτή την φορά μας άφησαν πίσω τις μηχανές τους και από την βιασύνη τους έπεσαν και οι μολοτοφ.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την προκλητική στάση της αστυνομίας η οποία ενώ ήρθε μετά το τέλος του συμβάν, προσπάθησε να συλλάβει και στελέχη μας. Για ακόμα μια φορά μας έκαναν σαφές ότι οι επικεφαλής της αστυνομίας και ειδικά ο αρμόδιος υπουργός κάνουν πλάτες στους φασίστες με τα πορτοκαλιά.

Υ.Γ – Έχουμε τα στοιχεία σας, τα τηλέφωνα σας και όλα όσα αφήσατε μέσα στην μηχανή. Εμείς όμως δεν είμαστε ρουφιάνοι σαν εσάς δεν θα σας ψάξει καμιά αστυνομία ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ».