Home TOP NEWS Ο δικός μας Totti

Ο δικός μας Totti

“Αφοσίωση και σεβασμός”. Με αυτά τα λόγια είπε το αντίο του στον Φραντσέσκο Τότι ο Δημήτρης Χριστοφή ψες το βράδυ, αφού ο μεγάλος Capitano της Ρώμα, είπε αντίο στην μεγάλη του αγάπη μετά από 25 συνεχόμενες σαιζόν. Ο Τότι είναι πραγματικός μύθος, αφού ως γνήσιο τέκνο της Ρώμης, έπαιξε μόνο με τη φανέλα της Ρώμα και αποτελεί απάντηση σε κάθε νεαρό που αντί να βοηθήσει τη δική του ομάδα να μεγαλώσει, κυνηγάει τα χρήματα, τη φήμη και την προσωπική προβολή.


Το στόρι του Δημήτρη Χριστοφή, όταν τελειώσει την δική του καριέρα, δεν θα γράφει πως είναι γνήσιο παιδί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε θα έχει μόνο μια ομάδα. Αποτελεί όμως για άλλους λόγους, τον δικό μας σύγχρονο Τότι. Αυτοί οι λόγοι δεν είναι άλλοι από αυτούς που ανέφερε στην ανάρτηση του για τον Ιταλό σταρ: αφοσίωση και σεβασμός. Δύο φορές ο Χριστοφή είχε την ευκαιρία να επιλέξει τα χρήματα κι ας γύριζε την πλάτη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και τις δύο, στο τέλος έκανε αυτό που πρόσταζε η καρδιά του, έμεινε πράσινος.

Σε ένα καλοκαίρι που περιλαμβάνει…δεκάδες μεταγραφικές ανακοινώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε βέβαιοι πως αυτή που θα ικανοποιήσει περισσότερο τον κόσμο της ομάδας είναι της επέκτασης του Δημήτρη Χριστοφή. Γιατί θα σημαίνει πως ακόμα και στα χειρότερα της, διατηρεί τον κορυφαίο Κύπριο στο ρόστερ της. Γιατί θα σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να μείνουν εδώ, να κάνουν θυσίες για να καταφέρουν να την δουν ξανά βασίλισσα. Κι ας μην γεννήθηκαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, κι ας γράφει κι άλλες ομάδες το ιστορικό τους. Πλέον ο Χριστοφή, με το που θα ανακοινωθεί η επέκταση του φωνάζει “ΟΜΟΝΟΙΑ για μια ζωή”. Και πιστέψτε μας, θα είναι ο πρώτος που θα την θέλει ξανά πρωταθλήτρια.