Home TOP NEWS Το τελευταίο μας “θέλω”

Το τελευταίο μας “θέλω”

Δεν θα πούμε “πώς τα έφερε η τύχη” γιατί όσες φορές μας έκλεισε το μάτι της ρίξαμε χυλόπιτα. Εκείνο που θα πούμε είναι την πραγματικότητα: την επόμενη Κυριακή παίζει ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ και με νίκη το Αποέλ θα στεφθεί πρωταθλητής πάνω μας. Κατακρίβιαν πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη χρονιά, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική συζήτηση, που θέλει περισσότερη ανάλυση. Εμείς θα αναφερθούμε στο παιχνίδι που έρχεται, στο τελευταίο μας “θέλω”. Σε όλα τα προηγούμενα, η ομάδα μας απάντησε “δεν μπορώ”.


Ζητάμε από τους παίκτες αυτό το παιχνίδι να μην το χάσουμε. Αν είναι να γίνουν πρωταθλητές, ας πάρει μια βδομάδα αναβολή. Χέστε την Ευρώπη, έτσι κι αλλιώς σε λίγες ώρες είναι πιθανόν να μην εξαρτάται από εμάς αυτή. Απλά το παιχνίδι της Κυριακής μην το χάσετε. Όσοι δεν νιώθετε καλά να μπείτε στο γήπεδο, σας το είπε και η εφορία, η πόρτα είναι ανοικτή. Όσοι μπείτε όμως στο γήπεδο να ξέρετε πως παίζετε την ιστορία μας, γιατί πέραν του τίτλου, το Αποέλ επιδιώκει και 7η σερί νίκη πάνω μας, που θα σπάσει το δικό μας ρεκόρ των 6 πάνω τους που ισοφάρισαν τη περασμένη φορά που μας έπαιξαν. Θέλει μεγάλα μπαλάκια το ματς που έρχεται και όσους το μυαλό δεν είναι εδώ, ας το πουν, καλό θα μας κάνουν.

Όλα τα προηγούμενα μας θέλω, πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. Λίγο φιλότιμο, λίγο εγωισμό. Μην το χάσετε αυτό το παιχνίδι.