Home TOP NEWS Τουλάχιστον αυτή τη φορά παλέψτε

Τουλάχιστον αυτή τη φορά παλέψτε

 


Βαθμολογικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ο αγώνας του Σαββάτου για μας. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, αλλά ρεαλιστικά ψάχνουμε ένα μικρό θαύμα για να αποκτήσει νόημα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ειδικά με την εικόνα μας να είναι τραγική. Είναι όμως ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, με τον αιώνιο μας να κατακτά το πρωτάθλημα αν κερδίσει και ενώ έχει 6 συνεχόμενες νίκες πάνω μας. Η επίσκεψη των οργανωμένων στην προπόνηση, έδειξε ξεκάθαρα πως δεν το παίρνουμε χαλαρά το παιχνίδι.

Δόξα το Θεό, περιπάτους είδαμε πολλούς τον τελευταίο καιρό στα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είδαμε τόσους πολλούς, που φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούμε ακόμα και τις προθέσεις. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές μας αυτό το ματς να το παλέψουν. Αυτό ακριβώς τους εξήγησε και η ΘΥΡΑ 9 κατά την επίσκεψη της, ότι στο αιώνιο ντέρμπι, δεν κατεβαίνεις με τα παντελόνια κάτω, κατεβαίνεις για να παλέψεις, να δώσεις ότι έχεις, να προσπαθήσεις να δώσεις μια χαρά φέτος στον κόσμο.

Απομένουν δυο αγωνιστικές ενός πρωταθλήματος που στη μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν βάσανο. Το να κατακτήσει το Αποέλ σε παιχνίδι εναντίων μας το πρωτάθλημα, θα είναι ο χειρότερος τρόπος να πέσει η αυλαία. Νιώστε για 90 λεπτά. Αυτό μόνο.