Home TOP NEWS Έπεται συνέχεια στις αφίξεις

Έπεται συνέχεια στις αφίξεις

Μετά τους Κάντε και Κάι, ο Κανού έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής για τον οποίο εκδίδεται ανακοίνωση. Ο Βραζιλιάνος έγινε γνωστός αφού είχε έρθει Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε. Δεν θα είναι φυσικά ο τελευταίος, αφού ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει παίκτες λίγο πολύ…παντού! Με δεδομένη την πρόθεση του Πάμπου Χριστοδούλου να έχει μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα πατήσει η ομάδα χορτάρι 80% του ρόστερ συμπληρωμένο, έπεται συνέχεια, άμεσα.


Οι πληροφορίες μας λένε πως ανάμεσα στους παίκτες που θα πατήσουν εντός των επόμενων ημερών – αν όχι και ωρών – είναι και ο Τζαΐλσον. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα μας και μένει να ξεκαθαρίσει το στάτους της ιδιοκτησίας του. Τις τελευταίες ώρες έγιναν πολλές κινήσεις, στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται πως δεν ανησυχούν και το επίσημο φιρμάνι είναι θέμα χρόνου. Με άλλα λόγια σχεδόν θα κλείσει και επίσημα ο χώρος της άμυνας.

Αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματάει εκεί. Παλεύει παράλληλα αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για διάφορες θέσεις. Κάποιες είναι προχωρημένες, άλλες σε πιο αρχικά στάδια. Οι πληροφορίες επιμένουν πως μέχρι τη Δευτέρα είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές πλην του Τζαΐλσον. Σιγά σιγά δηλαδή το ρόστερ θα αρχίσει να παίρνει μορφή.