Home TOP NEWS Έτσι δίνεις αφορμές

Έτσι δίνεις αφορμές

“Η εταιρεία μας είναι αυτή που σε δύσκολη χρονική στιγμή του μεγάλου σωματείου της Ομόνοιας, πρόσφερε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να περάσει τα κριτήρια και το πήραμε πίσω όταν ήταν εφικτό από τη διοίκηση του σωματείου. “


Απόσπασμα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία του Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα “K & O Sports Management and Communication” με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην συνεργάζεται ξανά μαζί του. Δεν θα σταθούμε στους παίκτες που έφερε στην ομάδα μας, ούτε στο όνομα που έχει γενικά ο συγκεκριμένος ατζέντης, καλό ή κακό. Δεν θα σταθούμε ούτε στο παρασκήνιο της υπόθεσης Ποτέ, ούτε στο ότι επιμελώς παραλείπει τον Λοτίνα, ότι ο Καραβίδας σχολιάζει δημοσιεύματα και όχι ανακοίνωση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δενν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το πιο πάνω κομμάτι κι ας έγινε το 2013.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ανάγκη, αυτό είναι γνωστό σε όλους, το να πάρει όμως λεφτά από εταιρία μάνατζερ, είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο. Δεν αφορά μόνο τον Καραβίδα η πιο πίσω πεποίθηση, είναι γενικότερο το σχόλιο. Ο συγκεκριμένος βέβαια έχει παίκτες παντού, και κάπως έτσι δημιουργούνται εξαρτήσεις, έτσι δίνονται αφορμές, έτσι βγαίνουν οι φήμες. Και το νιώσαμε στην πράξη. Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο έγινε στ’ αλήθεια, ελπίζουμε όμως όλοι να αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα και ποτέ ξανά στο μέλλον να μην έχουμε παρόμοιες καταστάσεις. Ποτέ ξανά εξαρτήσεις από μάνατζερς, ειδικά όταν αυτοί είναι και πρόεδροι σωματείων (καλά αυτό μόνο στην Κύπρο)!